Elk product van Geldtel.nl staat bekend om z'n techniek en (lange) levensduur. Daarbij gaan wij er echter wel vanuit dat uw product goed onderhouden en gereinigd wordt met de aanbevolen middelen. Regelmatig reinigen en onderhoud zorgen immers voor een goed functionerend apparaat. Om nog meer verzekerd te zijn van een langdurig en probleemloos gebruik van uw product adviseren wij professionele controle. 


Check, Clean & Update (CCU)


Check, Clean & Update (CCU) houdt in dat een vakkundige servicetechnicus van Geldtel.nl uw geldverwerkingsproduct controleert met een door Geldtel.nl ontwikkeling diagnosesysteem. Verder worden losse onderdelen in het apparaat,  de verschillende functies en de versie van het producht nagekeken. Waarnodig worden de onderdelen op werking getest, vervangen (na goedkeuring van prijsofferte klant) en wordt het product geupdate naar de meest recente versie. 

  • Uw geldverwerkingsproducten behouden hun waarde door onderhoud en intensieve reiniging
  • Door vakkundig onderhoud wordt de levensduur van de producten langer
  • Uw geldverwerkingsproducten zijn voorzien van de meest recente software 

Tarieven CCU I, II, III


Prijzen exclusief btw

Product

CCU I

CCU II

CCU III

Munttelmachine CashMeister 270 x
Munttelmachine CashMeister 270+ x
Munttelmachine CashMeister 370 x
Munttelmachine EVO x
Munttelmachine CashMeister 909 x
Munttelmachine CS200 x
Munttelmachine Conta Dividi 801-M x
Munttelmachine Conta Dividi Brava7       x
x x x
Prijs per servicebeurt (jaarlijks) € 29,- € 59,- € 79,-

.

Voor meer (vrijblijvende) informatie over de servicepakketten van Geldtel.nl én voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 08:00 uur tot 17:00 uur via telefoonnnummer +31(0)594-511350.

Slava Yurthev Copyright