Medio mei 2019 zal de ECB de nieuwe biljetten van € 100,- en € 200,- introduceren. Dit biljet heeft, net als de 5, 10, 20 & 50 euro, diverse nieuwe veiligheidskenmerken. Hierdoor dienen de valsgelddetectoren geupdate te worden. Uiteraard wilt u hierbij maximale zekerheid, hier werken wij hard aan. Alle biljettelmachines van Geldtel.nl beschikken over de meest recente versies en eventueel met 100% ECB goedkeuring. Ruim voordat de nieuwe € 100 en € 200 biljetten in omloop gebracht worden zal de software beschikbaar zijn. Hierdoor kunt u ook de geldtelmachines gebruiken bij uitgave van de nieuwe biljetten. Om ervoor te zorgen dat u ook in de toekomst gebruik kunt maken van onze apparatuur, werken onze specialisten continu aan updates voor de modellen. Dit in de eerste plaats om te zorgen voor maximale zekerheid op het gebied van valsgelddetectie en in de tweede plaats zodat de biljettelmachines ook de nieuwste biljetten herkennen. In de nieuwe EURO-serie bankbiljetten zitten nieuwe veiligheidskenmerken waardoor het realiseren van falsificaties moeilijker wordt, uiteraard testen en controleren onze machines de nieuwe EURO-serie bankbiljetten.

Onderaan de productpagina (product attachments) kunt u een handleiding vinden hoe de valsgelddetector geupdate kan worden;

De valsgelddetectoren die uitgeleverd zijn vanaf 01 april 2019 beschikken al over de nieuwste versie van de software en behoeven geen update voor de nieuwe € 100 & € 200 biljetten.

Update laten uitvoeren door Geldtel.nl

Geldtel.nl kan de update van valsgelddetectoren en/of biljettelmachines voor u uitvoeren. U kunt het product dan middels een retouraanvraag terugsturen naar Geldtel.nl. Wij vragen voor de update van de software een eenmalige vergoeding van € 29,00.

Slava Yurthev Copyright