Biljettelmachine SH-208C met CIS-technologie en serienummerherkenning
Geplaatst op 27 November 2023

Met trots kondigt Reda de introductie aan van het geavanceerde SH-208c-model als vervanging voor het biljettelmachine model SH-08c. Uitgerust met de nieuwste CIS-technologie biedt de SH-208c een verhoogde nauwkeurigheid bij het herkennen van bankbiljetten. De toevoeging van serienummerherkenning versterkt de authenticiteitscontrole aanzienlijk. Voor extra gebruiksgemak beschikt dit model over een standaard interne printer.

Voor gedetailleerde informatie over het vernieuwde biljettelmachine-model SH-208c en andere producten van Reda, nodigen wij u uit om onze website www.reda.nl te bezoeken of contact op te nemen met onze verkoopafdeling.

Bekijk het SH-208c-model hier: SH-208c biljettelmachine

Aangepaste openingstijden kerst- en oud en nieuwperiode 2024
Geplaatst op 22 November 2023

Tijdens de kerst- en oud en nieuwperiode is ons kantoor niet volledig bezet. Ondanks dat begrijpen we dat sommige ondernemers doorgaan met werken, daarom blijven wij beschikbaar. Houd er echter rekening mee dat het iets langer kan duren voordat je een reactie op je e-mail ontvangt of dat er vertraging kan optreden bij de levering van goederen. Als je direct antwoord op je vraag wilt of er zeker van wilt zijn dat een levering de volgende dag aankomt, raden we je aan om ons even te bellen.

In de periode van 22 december 2023 tot 2 januari 2024 gelden de volgende wijzigingen voor leveringen: op 25 en 26 december zijn we de hele dag gesloten, en bestellingen worden verzonden op 27 december. Op 1 januari zijn we ook de hele dag gesloten.

Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een gezond en succesvol 2024!

Openingstijden Kerst en Oud & Nieuw
Geplaatst op 21 November 2019

In verband met de Kerst en Oud & Nieuw periode is ons kantoor niet volledig bemand. Aangezien we begrijpen dat er ondernemers zijn die doorwerken, blijven wij ook open. Het kan alleen nét iets langer duren voordat je een antwoord krijgt op de e-mail of een vertraging in leveren van de goederen. Wil je direct antwoord op je vraag of zeker weten dat een levering de volgende dag in huis is? Dan kun je het beste even bellen.

Lancering nieuwe website
Geplaatst op 13 March 2019

Geldtel.nl heeft de afgelopen tijd gewerkt aan een nieuwe website. Bezoekers van de website zien vanaf vandaag het resultaat. Een herkenbare huisstijl maar met een frisser uiterlijk. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Geplaatst op 09 December 2018

Lees welke invloed maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft op onze organisatie en haar maatschappelijke doelstellingen.

5 producten(en)

Slava Yurthev Copyright