Openingstijden Kerst en Oud & Nieuw
Geplaatst op 21 November 2019

In verband met de Kerst en Oud & Nieuw periode is ons kantoor niet volledig bemand. Aangezien we begrijpen dat er ondernemers zijn die doorwerken, blijven wij ook open. Het kan alleen nét iets langer duren voordat je een antwoord krijgt op de e-mail of een vertraging in leveren van de goederen. Wil je direct antwoord op je vraag of zeker weten dat een levering de volgende dag in huis is? Dan kun je het beste even bellen.

Lancering nieuwe website
Geplaatst op 13 March 2019

Geldtel.nl heeft de afgelopen tijd gewerkt aan een nieuwe website. Bezoekers van de website zien vanaf vandaag het resultaat. Een herkenbare huisstijl maar met een frisser uiterlijk. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Geplaatst op 09 December 2018

Lees welke invloed maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft op onze organisatie en haar maatschappelijke doelstellingen.

Update nieuwe 100 en 200 euro biljetten
Geplaatst op 11 August 2018

Medio mei 2019 zal de ECB de nieuwe biljetten van € 100,- en € 200,- introduceren. Dit biljet heeft, net als de 5, 10, 20 & 50 euro, diverse nieuwe veiligheidskenmerken. Hierdoor dienen ook de biljettelmachines en valsgelddetectoren geupdate te worden. Uiteraard wilt u hierbij maximale zekerheid, hier werken wij hard aan. Alle biljettelmachines van Geldtel.nl beschikken over de meest recente versies en eventueel met 100% ECB goedkeuring.

Ruim voordat de nieuwe € 100 en € 200 biljetten in omloop gebracht worden zal de software beschikbaar zijn. Hierdoor kunt u ook de geldtelmachines gebruiken bij uitgave van de nieuwe biljetten. Om ervoor te zorgen dat u ook in de toekomst gebruik kunt maken van onze apparatuur, werken onze specialisten continu aan updates voor de modellen. Dit in de eerste plaats om te zorgen voor maximale zekerheid op het gebied van valsgelddetectie en in de tweede plaats zodat de biljettelmachines ook de nieuwste biljetten herkennen.

In de nieuwe EURO-serie bankbiljetten zitten nieuwe veiligheidskenmerken waardoor het realiseren van falsificaties moeilijker wordt, uiteraard testen en controleren onze machines de nieuwe EURO-serie bankbiljetten.

Update laten uitvoeren door Geldtel

Geldtel.nl kan de update van valsgelddetectoren en/of biljettelmachines voor u uitvoeren. U kunt het product dan middels een retouraanvraag terugsturen naar Geldtel.nl. Wij vragen voor de update van de software een eenmalige vergoeding van € 29,00.

4 producten(en)

Slava Yurthev Copyright