Geplaatst op 11 August 2018

Medio mei 2019 zal de ECB de nieuwe biljetten van € 100,- en € 200,- introduceren. Dit biljet heeft, net als de 5, 10, 20 & 50 euro, diverse nieuwe veiligheidskenmerken. Hierdoor dienen ook de biljettelmachines en valsgelddetectoren geupdate te worden. Uiteraard wilt u hierbij maximale zekerheid, hier werken wij hard aan. Alle biljettelmachines van Geldtel.nl beschikken over de meest recente versies en eventueel met 100% ECB goedkeuring.

Ruim voordat de nieuwe € 100 en € 200 biljetten in omloop gebracht worden zal de software beschikbaar zijn. Hierdoor kunt u ook de geldtelmachines gebruiken bij uitgave van de nieuwe biljetten. Om ervoor te zorgen dat u ook in de toekomst gebruik kunt maken van onze apparatuur, werken onze specialisten continu aan updates voor de modellen. Dit in de eerste plaats om te zorgen voor maximale zekerheid op het gebied van valsgelddetectie en in de tweede plaats zodat de biljettelmachines ook de nieuwste biljetten herkennen.

In de nieuwe EURO-serie bankbiljetten zitten nieuwe veiligheidskenmerken waardoor het realiseren van falsificaties moeilijker wordt, uiteraard testen en controleren onze machines de nieuwe EURO-serie bankbiljetten.

Update laten uitvoeren door Geldtel

Geldtel.nl kan de update van valsgelddetectoren en/of biljettelmachines voor u uitvoeren. U kunt het product dan middels een retouraanvraag terugsturen naar Geldtel.nl. Wij vragen voor de update van de software een eenmalige vergoeding van € 29,00.

Neem contact op

Neem contact op als u vragen heeft over de updates

Slava Yurthev Copyright