Biljettelmachines

Biljettelmachines

Nauwkeurig en betrouwbaar uw biljetten tellen met een biljettelmachine? Door de nauwkeurige geldtelmachine weet u binnen enkele seconden exact de hoeveelheid biljetten en/of het geld wat opgevoerd wordt. Geldtel.nl biedt een ruim assortiment biljettelmachines. Van de simpele functie om biljetten te tellen tot het optellen en afpassen van uw biljetten. 

Biljettelmachines met valsgelddetectie

Er zijn verschillende manieren om biljetten te testen op echtheid, de meest voorkomende valsgelddetecties zijn UV-detectie en MG-detectie. Door middel van een krachtige UV lamp wordt het gescande biljetten in de biljettelmachine gecontroleerd op de eigenschappen. Met MG detectie wordt de kwaliteit en de hoeveelheid magnetische inkt op het biljet gecontroleerd door de biljettelmachine. Geldtel.nl heeft biljettellers met enkelvoudige en meervoudige valsgelddetectie in het assortiment. Wilt u ongesorteerde biljetten tellen en direct de waarde in Euro's? Kiest u dan voor de biljettelmachine pro-mix budget of de biljettelmachine pro-mix euro. Meer informatie over de verschillende detectiemanieren.

Certificering (100%) ECB

Een aantal geldtelmachines beschikken over de 100% goedkeuring van de Europees Centrale Bank. Beschikt de biljettelmachine over een 100% label, dan is de machine goedgekeurd en getest door de Europees Centrale Bank. Hierdoor heeft u de maximale zekerheid dat de machine beschikt over de capaciteiten om vals geld te detecteren en uw biljetten te controleren.

 1. Biljettelmachine DORS™ 750

  Multi-currency inclusief 100% ECB goedkeuring
  Biljettelmachine DORS™ 750
  • 100% goedkeuring Europees centrale bank
  • 9-voudige valsgelddetectie
  • Alarmsignaal bij verdacht biljet
  • Compatibel met de nieuwe €100 en € 200 biljetten
  • Instelbaar tot 1.500 biljetten per minuut
  • Automatische valuta- en denominatieherkenning
  • Telt gesorteerde en ongesorteerde biljetten
  • Optel- en batchfunctie
  € 649,00 € 785,29 Incl. BTW
  Outlet beschikbaar voor € 629,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Slava Yurthev Copyright