Bedrijfsfilosofie Geldtel.nl


Leverancier van veilige, efficiente en nauwkeurige geldverwerkingsoplossingen. Wij leveren veilige, efficiënte en uiterst nauwkeurige geldverwerkingsoplossingen. Wij zorgen ervoor dat u u snel, efficiënt en veilig contant geld kunt tellen, controleren en transporteren. Onze innovatieve producten, onze jarenlange ervaring en onze toewijding voor klanten zorgt ervoor dat wij een partnerschap kunnen opbouwen. Wij zorgen voor een veilig en efficiënt geldverwerkingsproces, zodat u zich kunt richten op belangrijkere zaken.  


Groei van lokaal bedrijf naar internationale partner


Service en oplossingen zijn de belangrijkste kerntaken van Geldtel. Alleen een concurrerende prijs is onvoldoende, klanten verwachten een totaaloplossing voor een specifieke behoefte. De combinatie van kennis, service en producten is de onderscheidende factor van Geldtel. Sinds 2002 heeft onze organisatie een dusdanige groei doorgemaakt, dat wij kunnen stellen dat Geldtel de totaaloplossing kan aanbieden voor het verwerken van contant geld.


CashMeister, master in geldverwerking


CashMeister biedt een complete oplossing voor het verwerken van contant geld. Of je nu een biljet- of munttelmachine zoekt voor het incidenteel tellen of voor dagelijks gebruik, CashMeister heeft een ruim aanbod geldtelmachines voor het midden- en groot bedrijf. De producten van CashMeister voldoen in alle opzichten aan strenge kwaliteitseisen en beschikken over minimaal 2 jaar productgarantie. 

Neem contact op

Heeft u vragen over de organisatie stel ze dan gerust.

Slava Yurthev Copyright